Koje su skrivene poruke dijeta i šta nam zapravo dijete rade

Season #1 Episode #3

U ovoj epizodi želim da podelim sa tobom tri saveta kako mozes se oslobodis dijeta i koje zapravo mozes odmah da primenis.

Cilj mi je da bolje razumes zasto dijete ne rade, i kako zapravo mozes da zivis oslobodjena od ovih stega, pravila i svega sto dijete nose sa sobom. Pre svega želim da ti pomognem da ostvariš mir sa hranom.

Hranjenje je osnovna fiziološka potreba i to je nešto što radimo svakodnevno, ako si stalno u grču i ako su ti misli preokupirane većim delom dana u vezi sa time šta smeš, šta ne smeš, šta bi trebalo ili šta ne bi trebalo da jedeš, onda ti svoje vreme, svoju energiju uzaludno razbacuješ na stvari koje nisu od suštinske važnosti za tvoje celokpuno zdravlje. U jednom trenutku osetices da se sve vrti oko hrane, prestajes da uzivas u recimo lepim povodima okupljanja sa prijetiljima, rodbinom, proslavama, jer sve o cemu razmisljas jeste hrana i sta ti smes ili ne smes da jedes. I kada malo vratis film i razmislis o proslosti, sigurna sam da mozes da se pronadjes u ovome i da se setis da zaista i ti jesi imala, a mozda imas i dalje, ove brige oko hrane.

[email protected]

https://www.instagram.com/nadavogt/