Zdravo, Ja sam Nada!

JA SAM OVDE DA TI POMOGNEM DA IZGRADIŠ ZDRAV ODNOS PREMA ISHRANI I DA UŽIVAŠ U SVOJIM NAVIKAMA.

I ja sam bila nekada u odnosu sa hranom kao što se ti sada osećaš. Klasičan start, u periodu gimanzijskih dana isprobavam razne sulude dijete, od kojih dobijam poremećeni odnos prema hranjenju, to se nastavlja dugo, primećujem da me ishrana mnogo okupira, preterano se opterećujem i bavim istom, i to je jedan od razloga zbog kog počinje moje interesovanje prema nutricionizmu. Osećala sam se izgubljeno u moru informacija i želela sam da uz relevantne, naučno zasnovane činjenice pomognem sebi i pronadjem svoj mir sa hranjenjem, kasnije se to prenelo i na rad sa klijentima, tj. pomaganje drugima da kroz jednostavan način pronađu sami svoj mir sa hranjenjem. 

Ja sam nutricionista, tako da sve što ovde budeš učila, znaj da je 100% evidence - based, ne bavimo se pseudo trendovima. 

Moja filozofija ishrane


→ „Zdravlje“ ne obuhvata samo ishranu – već i fizičko, socijalno, mentalno i emocionalno blagostanje.

→ Čak iako dijeta ili način ishrane odgovara nekom drugom, možda neće biti najbolji izbor i za vas.

→ Kako i zašto jedete jednako je važno kao i ono šta jedete.

Cilj je zdrav klijent, koji uživa usvom telu, načinu ishrane i fizičkoj aktivnosti koju odabere za sebe, a ne podređuje život ishrani i treninzima.

Sa 22 godine, upisala sam FISAF International Academy, koja mi je obezbedila međunarodnu licencu i zvanje Certified Personal Trainer. 2017. godine završila sam i internacionalnu edukaciju Precision Nutrition, nakon čega dobijam zvanje Sports and Exercise Nutritionist. 2019. godine na školovanju i polaganju državnog ispita u Republici Hrvatskoj, postajem licencirani nutricionista.
Ipak, moja edukacija se nikada ne završava i pored zvaničnog obrazovanja se svakodnevno bavim praćenjem naučnih radova u oblasti nutricionizma.

Dalje usavršavanje u Zürich, živim i radim od 2019. godine.

Novembar 2021. – Maj 2022. Intuitive Eating Pro Skills Training (Evelyn Tribole)

Mart 2022.-… – Diplomierte Ernährungsberaterin

Novembar 2022. Advanced Health Coach Training Certification

Moj cilj u radu nije samo promena ishrane već i svesti o ishrani i zdravom životu generalno. Želim da oslobodim žene presije, bespotrebnih pravila i pokažem im kako mogu živeti zdravo dok ujedno uživaju u ukusnoj hrani koja ne zahteva nikakvu specijalnu pripremu ni posebne sastojke koje već ne koristite. Promena navika i načina razmišljanja o hrani je važan segment mog rada sa klijentima gde negujemo saosećanje, nežnost i brigu o sebi umesto osude i samomaltretiranja koje se danas često meša sa samodisciplinom.