r e B A L A N S

Otkrij Svoj Put Ka Zdravom Odnosu Prema Ishrani i Održivom Mršavljenju

 

Dobrodošla u reBALANS - mentorski program koji transformiše način na koji doživljavaš ishranu i svoj odnos prema telu.

Lako skineš kilograme, ali ti je održavanje teško.

KAKO BI SE OSEĆALA KADA BI MOGLA DA:

 

 • Smanjiš višak telesnih masti bez restrikcija i dijeta, održavajući zdravu težinu bez stresa.
 • Prestaneš da budeš opsednuta hranom, uživajući u obrocima bez osećaja krivice ili stresa.
 • Imaš kontrolu nad svojim izborima ishrane, znajući šta je najbolje za tvoje telo i um bez potrebe za strogim planovima ishrane.

To je ono što reBALANS program nudi - putovanje koje menja tvoj odnos prema hrani, tvom telu i načinu života.

 

Da li se ovo odnosi na tebe?

Prejedanje usled stresa ili emotivnog prejedanja je uvek izmedju tebe i željenog načina ishrane.


Imaš mnogo obaveza svakim danom, kako u vezi sa poslom, porodicom, prijateljima, i praćenje nekog režima ti je uvek predstavljalo dodatno opterećenje


Dobro si se držala na dijetama u prošlosti, ali na kraju se uvek vratiš na staro. To je ciklus motivacije i ograničenja, koji zatim prati osećaj preopterećenosti, krivice i prejedanja.


Toliko si umorna od stalnog razmišljanja o hrani i svom telu.


Čitala si o tome koliko je tvoj odnos sa hranom važan, da nije samo do toga šta jedeš, ali nikada nisi naišla na program koji će ti objasniti kako da na tome radiš.

Dosta puta si bila razočarana, što u samu sebe, tako i u samom program koji si primenjivala.

Svakako znaj da nisi jedina, dijete su glupe i nikada zapravo ne rešavaju ni jedan od gore navedenih problema. Čak i dobri "programi zasnovani na navikama" koji postoje, nemaju efikasna rešenja za stvari poput prejedanja usled stresa i emotivnog prejedanja.

Moj program ide dublje i zapravo se bavi korenom problema. Želiš program koji se zasniva na dokazima I ima sistem u kom možeš razviti alate koji funkcionišu u tvom životu, a ne univerzalne smernice koje svi živi ponavljaju kao papagaji.

Već se jesi i sama uverila - ne treba ti neko da ti da magičan set pravila o tome šta i koliko treba da jedeš (čitaj plan ishrane).

Jer šta jedeš nije ni blizu toliko važno kao tvoj odnos prema hrani ili tvoja sposobnost upravljanja stresom i jedenja onda kada nema fizičke gladi.

 

Šta je u  programu uključeno?

 

MODUL I

Oslobađanje od način razmišljanja kroz sočivo kulture dijeta. Radimo na promeni način razmišljanja u odnosu prema zdravlju, prema svom telu i prema ishrani. U ovom delu postavljamo jednu jaku bazu za rad dalje na programu. 

 

MODUL II

Kako da redukuješ telesne masti, a bez da primenjuješ restrikcije i u prevodu osećaš se očajno. Nema potrebe da sebe maltretiraš ili kažnjavaš, u ovom programu dobićeš sve ono nophodno za jedno zdravo i pravilno mršavljenje bez restrikcije. Polazimo iz perspektive nege sebe, a ne kažnjavanja. 

 

MODUL III

Osnova četiri stuba zdravog mršavljenja i održavanja postignute kilaže. Ovde radimo na razvoju navika i veština koje su ti potrebne za trajno održavanje željene telesne mase. I ono što je najbtnije učiš kako da to radiš u skladu sa sobom i svojim potrebama. Ne dobijaš univerzalno rešenje, već kroz program koji je strateški dizajniran, radiš na sebi, na otkrivanju svojih navika i ujedno na izmeni istih u skladu sa željenim ciljevima. Trajno i održivo rešenje!

 

BONUS I 

Naša privatna zajednica - samo za članove - gde imaš podršku drugih članova sa kojima imaš zajednički cilj. 

 

BONUS II 

Predlozi recepata i nedeljnih planova ishrane kako bi se se lakše organizovala i imala inspiraciju.

 

BONUS III 

Predlozi treninga u formi video i pdf opcija. 

 

Šta možeš očekivati od ovog programa "ReBalans" kada je u pitanju postizanje trajnih i održivih rezultata mršavljenja?

  

- Oslobodićeš se stresa i emocionalnog prejedanja, naučićeš kako da upravljaš emocijama bez potrebe za hranom.

- Više nećeš biti zarobljena u začaranom krugu žudnje za hranom; naučićeš kako da prepoznaš i kontrolišeš te impulse.

- Zbogom perfekcionizmu i dramama koje prate dijete; ovaj program će ti pomoći da stekneš zdrav odnos prema hrani i telu.

- U društvenim situacijama jednostavno ćeš moći da jedeš na način koji podržava tvoje ciljeve, omogućavajući ti da uživaš u druženju bez osećaja krivice ili ograničenja.

- Čak i u najstresnijim periodima, naučićeš kako da ostaneš fokusirana na svoje ciljeve i zadržiš normalan odnos prema hrani.

- Promene koje napraviš u svojoj ishrani biće dugoročne i održive, neće se svoditi na kratkoročne dijetne režime, planove ishrane i šta god.

- Sa vremenom, nova ishrana postaće prirodna rutina, nećeš se osećati kao da se boriš protiv nje, već će postati deo tvog svakodnevnog života.

- Ako je tvoj cilj gubitak težine, naučićeš kako da to postigneš bez restriktivnih dijeta, strogih pravila ili neprekidnog praćenja, merenja, računanja.

 

Sve ovo možda zvuči previše dobro da bi bilo istinito... Ali istina je da tradicionalni pristupi dijetama često ne daju dugoročne rezultate.

reBalans pristup se oslanja na brojna naučna istraživanja o promeni ponašanja u ishrani i emocionalnom prejedanju, pružajući ti konkretne alate i strategije koje možeš primeniti u svakodnevnom životu.

Iako ove metode mogu izgledati očigledno jednostavne kada ih jednom usvojiš, istorija dijeta često ih čini nevidljivim. Moj tim i ja ti pružamo jasan put ka dugoročnom uspehu, uz podršku i praksu koja će ti pomoći da ostvariš željene rezultate.

 Zdravo, ja sam Nada!

I ja sam bila nekada u odnosu sa hranom kao što se ti sada osećaš. Klasičan start, u periodu gimanzijskih dana isprobavam razne sulude dijete, od kojih dobijam poremećeni odnos prema hranjenju, to se nastavlja dugo, primećujem da me ishrana mnogo okupira, preterano se opterećujem i bavim istom, i to je jedan od razloga zbog kog počinje moje interesovanje prema nutricionizmu. Osećala sam se izgubljeno u moru informacija i želela sam da uz relevantne, naučno zasnovane činjenice pomognem sebi i pronadjem svoj mir sa hranjenjem, kasnije se to prenelo i na rad sa klijentima, tj. pomaganje drugima da kroz jednostavan način pronađu sami svoj mir sa hranjenjem. 

Ja sam nutricionista, tako da sve što ovde budeš učila, znaj da je 100% evidence - based, ne bavimo se pseudo trendovima. 

Zdravlje i wellness su individualna stvar. Svako treba da pronađe svoj jedinstven način na koji mu ishrana najbolje odgovara. Moja teorija je da je jako važno da jedete na način na koji je to za vas podržavajuće u fizičkom i psihičkom smislu, i da je u tom smislu dugoročno održivo. U ovom programu pronaćićete strukturu  koja ce vam biti kao vodič u početku i kao vid oslonca, ali vaš uspeh zavisi od toga da to sve dodatno individualizirate i prilagodite sebi. Fleksibilnost je osnova ovog programa i jako je važno da sve što ovde budete dobili, da maksimalno prilagodite sebi, tj. svom načinu životu.

Imaš pitanja? Evo i odgovora!

Ovaj program je za tebe ako:

 

✔ Si umorna od yo-yo dijeta i stalnih ciklusa kada jesi ili nisi na dijeti.

✔ Ako ti je trenutno bitna cifra na vagi, ali bi želela da radiš na tome da ti ne bude takvo opterećnje.

✔ Ako želiš da redukuješ telesne masti na zdrav i pravilan način i na taj način i održavaš.

✔ Ako si spremna da radiš na sebi i promeni svog načina razmišljanja kao i svojih navika. Jer ako želimo drugačije rezultate moramo da imamo i drugačije navike.

✔ Ako si spremna da ovo postane tvoj način života, a ne trka koju juriš da što pre završiš.

Ovaj program nije za tebe ako:

 

✖ Očekuješ dijetu ili plan ishrane kog treba da se pridržavaš određeni period i svi tvoji problemi sa kilažom su rešeni.

✖ Ako je jedino što ti je bitno da ugledaš željenu cifru na vagi.

✖ Ako ne želiš da smršaš radi sebe već zbog određenog događaja, datuma, osobe...

✖ Ako nisi spremna da radiš na sebi i promeni svog načina razmišljanja kao i svojih navika. Jer ako želimo druge rezultate moramo da imamo i druge navike.

✖ Ako nisi spremna da ovo postane tvoj način života, a ne trka koju juriš da što pre završiš.

 

Prijavi se ovde!

✨Promo ponuda✨

€59

Mesečna članarina

 

Prijavom na program dobijate:

 • Pristup programu
 • Pristup privatnoj grupi podrške 
 • Nedeljni nutrition coaching pozivi
 • Video lekcije + dnevnici i radne sveske
 • Predlozi obroka - Nadini favorit recepti
PRIDRUŽI SE

✨Promo ponuda✨

€290

Pristup 6 meseci

 

Prijavom na program dobijate:

 • Pristup programu 6 meseci
 • Pristup privatnoj grupi podrške 
 • Nedeljni nutrition coaching pozivi
 • Video lekcije + dnevnici i radne sveske
 • Predlozi obroka - Nadini favorit recepti
PRIDRUŽI SE