r e B A L A N S

Pronađi svoj balans u ishrani

OSNOVE TRAJNOG MRŠAVLJENJA 

 

Program uz koji radite na  uspostavljanju veze između načina razmišljanja, odnosa i promene ponašanja, uz učenje veština održivog i trajnog gubitka viška telesnih masti. 

 

KAKO BISTE SE OSEĆALI KADA BI MOGLI DA:

 

 Rdukujete višak telesnih masti na način bez restrikcije i dijeta i da bez svega toga i održavate svoju zdravu telesnu masu.

Prestanete da budete opsednuti hranom i jednostavno jedete normalno?

Da idete na večeru i naručite upravo ono što vam se jede, bez bilo kakvog osećaja krivice radi toga?

Razumete osnove veštine za redukciju telesnih masti i trajno održavanje željene kilaže, i da nikada više ne morate da budete na bilo kakvoj dijeti ili planu ishrane. 

Osnove reBALANS programa

 

Cilj programa je i da dublje upoznate sebe, svoje potrebe kao i svoje želje u kontekstu ishrane.

Dakle, program reBALANS je kreiran sa misijom da pomogne ženama da postignu balans izmedju svog zdravlja, wellnessa kao i ciljeva u pogledu mršavljenja, kroz način koji zapravo funkcioniše u realnom životu, jer to i jeste poenta.

Fokus je na održivosti i na razvoju veština. Ovde nećete dobiti instrukcije kao ni neka restriktivna pravila kojih se morate pridrzavati kako biste postigli željeni cilj.

A šta to znači?

Mnoge žene koje pokušaju da smršaju, najčešće se upletu u neka suluda rigorozna pravila, koja veze sa njima i njihovim potrebama nemaju, primer je recimo intervalni post, gde se zadaje neka određena satnica obroka, ili recimo šta se jede - demonizovanje pojedinih namirnica ili čitavih grupa namirnica ili klasično praćenje nekog striktnog plana ishrane putem kalorija, brojanja i slično.

Ono po čemu se ovaj program razlikuje jeste što ću vas naučiti kako da ribu pecate, a ne da je dobijate serviranu. To je jedini način na koji ćete postići trajno održivi pravilan odnos prema hrani.

Promena navika, ponašanja ima mnogo bolji rezultat kada ste vi aktivan učesnik u celom procesu, a ne evo ti jelovnik i jedi šta ti ja kažem.

To znači da ćete raditi na razvoju navika, i veština koje su potrebne da se osećate samopouzdanije, kompetentnije i pre svega uspešno i mnogo vremena nakon završenog programa. 

⭕ Veštine koje su ti potrebne da razviješ konzistentne zdrave navike koje ćeš lako moći da održavaš.

⭕ Konačno balansirani obroci, za koje ti nisu potrebni sati pripreme.

⭕ Osećaš se dobro u svom telu, sa oslobađanjem od opseisvnog praćenja cifre na vagi.

 Uživanje u svoj hrani na svetu bez osećaja krivice.

⭕ Imaćeš više povrenja u signale sopstevnog tela

⭕ Razumećeš dublje svoje potrebe i samim tim ćeš i lakše na njih odgovoriti

⭕ Savladaćeš veštine kojima ćeš dostići svoju zdravu težinu

⭕ Osećaćeš se sigurno u svoje izbore hrane, jer ćeš znati šta je nauka, a šta pseudo nauka.

⭕ Zaboravićeš na dijete ili bilo kakve stroge režime

Šta je u  programu uključeno?

 

MODUL I

Oslobođanje od način razmišljanja kroz sočivo kulture dijeta. Radimo na promeni način razmišljanja u odnosu prema zdravlju, prema svom telu i prema ishrani. U ovom delu postavljamo jednu jaku bazu za rad dalje na programu. 

 

MODUL II

Kako da redukujete telesne masti, a bez da primenjujete restrikcije i u prevodu osećate se očajno. Nema potrebe da sebe maltretirate ili kažnjavate, u ovom programu dobićete sve ono nophodno za jedno zdravo i pravilno mršavljenje bez restrikcije. Polazimo iz perspektive nege sebe, a ne kažnjavanja. 

 

MODUL III

Osnova četiri stuba zdravog mršavljenja i održavanja postignute kilaže. Ovde radimo na razvoju navika i veština koje su vam potrebne za trajno održavanje željene telesne mase. I ono što je najbtnije učite kako da to radite u skladu sa sobom i svojim potrebama. Ne dobijate univerzalno rešenje, već kroz program koji je strateški dizajniran, radite na sebi, na otkrivanju svojih navika i ujedno na izmeni istih u skladu sa željenim ciljevima. Trajno i održivo rešenje!

 

BONUS I 

Naša privatna zajednica - samo za članove - gde imate podršku drugih članova sa kojima imate zajednički cilj. 

 

BONUS II 

Predlozi recepata i nedeljnih planova ishrane kako biste se lakše organizovali i imali inspiraciju.

 

BONUS III 

Predlozi treninga u formi video i pdf opcija. 

 

 Zdravo, ja sam Nada!

I ja sam bila nekada u odnosu sa hranom kao što se ti sada osećaš. Klasičan start, u periodu gimanzijskih dana isprobavam razne sulude dijete, od kojih dobijam poremećeni odnos prema hranjenju, to se nastavlja dugo, primećujem da me ishrana mnogo okupira, preterano se opterećujem i bavim istom, i to je jedan od razloga zbog kog počinje moje interesovanje prema nutricionizmu. Osećala sam se izgubljeno u moru informacija i želela sam da uz relevantne, naučno zasnovane činjenice pomognem sebi i pronadjem svoj mir sa hranjenjem, kasnije se to prenelo i na rad sa klijentima, tj. pomaganje drugima da kroz jednostavan način pronađu sami svoj mir sa hranjenjem. 

Ja sam nutricionista, tako da sve što ovde budeš učila, znaj da je 100% evidence - based, ne bavimo se pseudo trendovima. 

Zdravlje i wellness su individualna stvar. Svako treba da pronađe svoj jedinstven način na koji mu ishrana najbolje odgovara. Moja teorija je da je jako važno da jedete na način na koji je to za vas podržavajuće u fizičkom i psihičkom smislu, i da je u tom smislu dugoročno održivo. U ovom programu pronaćićete strukturu  koja ce vam biti kao vodič u početku i kao vid oslonca, ali vaš uspeh zavisi od toga da to sve dodatno individualizirate i prilagodite sebi. Fleksibilnost je osnova ovog programa i jako je važno da sve što ovde budete dobili, da maksimalno prilagodite sebi, tj. svom načinu životu.

Imate pitanja? Evo i odgovora!

Ovaj program je za tebe ako:

 

⭕ Si umorna od yo-yo dijeta i stalnih ciklusa kada jesi ili nisi na dijeti.

⭕ Ako želiš da redukuješ telesne masti na zdrav i pravilan način i na taj način i održavaš.

⭕ Ako si spremna da radiš na sebi i promeni svog načina razmišljanja kao i svojih navika. Jer ako želimo drugačije rezultate moramo da imamo i drugačije navike.

 Ako si spremna da ovo postane tvoj način života, a ne trka koju juriš da što pre završiš.

Ovaj program nije za tebe ako:

 

⭕ Očekuješ dijetu ili plan ishrane kog treba da se pridržavaš određeni period i svi tvoji problemi sa kilažom su rešeni.

⭕ Ako ne želiš da smršaš radi sebe već zbog određenog događaja, datuma, osobe...

⭕ Ako nisi spremna da radiš na sebi i promeni svog načina razmišljanja kao i svojih navika. Jer ako želimo druge rezultate moramo da imamo i druge navike.

 Ako nisi spremna da ovo postane tvoj način života, a ne trka koju juriš da što pre završiš.

 

Prijavi se ovde!

✨Promo ponuda✨

€59

Uplata kroz 3 mesečne rate

 

Prijavom na program dobijate:

 • Pristup programu u trajanju od 3 meseca
 • Pristup privatnoj grupi podrške 
 • Video lekcije + dnevnici i radne sveske
 • Predlog plana treninga - video treninzi
 • Predlozi planova ishrane
 • Predlozi obroka
PRIDRUŽI SE

✨Promo ponuda✨

€129

Jednokratna uplata

 

Prijavom na program dobijate:

 • Pristup programu u trajanju od 3 meseca
 • Pristup privatnoj grupi podrške 
 • Video lekcije + dnevnici i radne sveske
 • Predlog plana treninga - video treninzi
 • Predlozi planova ishrane
 • Predlozi obroka
PRIDRUŽI SE