Nutrition Coaching - 12 nedelja

...

Nije ti potrebna još jedna nova dijeta, režim ili plan.

Nije do plana ishrane, do podrške je!

 

 Možeš da imaš plan ishrane od najboljeg nutricioniste sveta, ali ono što je važnije je podrška u celom procesu i rad ujedno i na mindsetu. Bez rada na odnosu prema ishrani nema dugoročno održivog rezultata. 

Detaljna analiza

Saradnju započinjemo detaljnom analizom kroz formu upitnika i inicijalni video poziv. Upoznajem se sa vašom istorijom ishrane, trenutnim navikama, željenim ciljevima i pravimo startegiju za ostvarenje željenog rezultata. 

Video pozivi 

Nedeljni video pozivi za praćenje putem kojih radimo analizu i dalji plan. Svrha je i edukacija, saveti, ideje za obroke / recepte, prevazilaženje prepreka, uverenja, odnos prema hrani i podrška.

 

Dnevna podrška

VIP Coaching uključuje otvorenu podršku. Kada god imate nejsanoću ili oko nečega niste sigurni, putem moje coaching aplikacije imate direktan kontakt sa mnom.

Individualni Plan Ishrane

Kreiranje individualnog plana ishrane. Ne dobijate univerzalni jelovnik koji treba slepo da pratite, već dobijate predlog načina ishrane u odnosu na sve informacije koje dobijem od vas putem upitnika.  

Edukativni sadržaj

Pristup mom edukativnom portalu gde se nalazi sve što vam je potrebno da znate u vezi sa ishranom, načinom razmišljanja u vezi sa istom. Video lekcije i zadaci kroz koje prolazite i vežbate.

Recepti

Dobijate pristup celoj zbirci recepata, predloga obroka tako da nikada ne morate da gubite vreme na planiranje, već imate sve na jednom mestu.

Zamisli da možeš sledeće:

 

Da osećaš slobodu i rasterećenje jedući hranu koju voliš.

✨Uživaš u odlasku u restoran i druženju sa prijateljima bez potrebe da se prejedaš ili da osećaš krivicu zbog bilo čega.

✨Da držiš u kući svoju omiljenu hranu bez da imaš utisak da ćeš sve odjednom pojesti.

✨Pronađeš opseg telesne mase sa kojim se osećaš dobro i fizički i psihički.

✨Da se manje baviš hranom i stresiraš oko iste, samim tim oslobodiš svoj mentalni kapacictet za druge stvari. 

✨Da otkriješ i uspostaviš svoj balans, na koji ćeš zauvek moći da se osloniš i konačno zaboraviš na stalne početke iznova. 

Individualni rad 12 nedelja

1200 eur

  • Iz dana u dan osećaš se bolje.
  • Zaista postižeš rezultate, jer svi moji klijenti ih postižu. 
  • Prestaćeš sa potrebom da se prejedaš ili jedeš više nego što želiš, jer ćeš naučiti strategije kako tim situacijama upravljaš.
  • Tvoj odnos prema ishrani se menja. Ovo je ključna stvar za trajno održive rezultate.
  • Osećaš se rasterećeno po pitanju ishrane i oslobađaš taj deo mentalnog kapaciteta za druge važne stvari u tvom životu. 
  • Vodim te kroz proces promene odnosa prema ishrani, kojim postižeš balans u svakom smislu.

PRIJAVA

Ukoliko želite da se prijavite za individualni rad sa Nadom, upišite svoje ime i email adresu.